USLOVI KUPOVINE :

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU”. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Trudimo se da stanje i veličina modela na sajtu bude ažurni, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u odredjenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u traženoj veličini. U tom slucaju, naša prodajna služba će vas o tome obavestiti telefonskim putem.

DOSTAVA : Dostavu poručenih artikala obavljamo u saradnji sa kurirskom sluzbom BEX i to samo na teritoriji Srbije. Nakon primanja Vaše porudžbine i kontrole ispravnosti artikala, poručene artikle preuzima kurir BEXA-a i dostavlja Vam ih u roku od 2 radna dana. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas putem e-maila i/ili telefonski.

Cena dostave je 230 dinara za pošiljke težine do 3 kg. Placanje je pouzecem po prijemu robe. Kurirska sluzba vrši dostavu radnim danom i subotom do 16h. Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave. Nakon neuspešne prve dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatrat će se da ste odustali od porudžbe i da ste ugovor o kupovini raskinuli.

POVRAT / ZAMENA ROBE : Potrošač ima mogućnost povraćaja novca ili zamene proizvoda u roku od 14 dana od dana kupovine za robu, ukoliko je istu nabavio putem Internet prodaje i ukoliko je bez ikakvih tragova nosenja, bez da postoji reklamacija na robu kupljenoj na ovaj način (bez objašnjenja) pod uslovom da robu vrati u original amabalaži u kojoj je isporučena. U slučaju zamene i povrata, troskove postarine do nas i ponovnog slanja zamenskog artikla snosi kupac.

POLISA PRIVATNOSTI : Butik Pink svoju obavezu cuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiracemo brižno. Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti. Sve informacije se cuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:

1. Proveru i isporuku narudžbi

2. Pružanje podrške kupcu

3. Pomoći pri sprečavanju prevara ( provera kreditne kartice)

4. Administracija nagradnih igara

5. Vodjenje vaše istorije kupovine

Vaša bezbednost je garantovana jer se koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas. Pored ovlašcenih zaposlenih vaše podatke možemo proslediti trecim licima nekoj od kurirskih službi u slucaju narudžbe odredjenih artikala, kako bi bili u mogucnosti isporuciti robu.

POMOC PRI KUPOVINI :

Pomoc prilikom online kupovine mozete dobiti na broj telefona 0612975558 ili putem mail-a : butikpink020@gmail.com.

Back to Top